O NAMA

Visok kvalitet, moderan dizajn i napredna
tehnologija

VerVita BiH se bavi

prodajom sokovnika , blendera, destilatora, dehidratora i drugih pomagala visoke tehnologije.  Visoke su kvalitete, modernog dizajna i napredne tehnologije, jer za naše korisnike nudimo samo najbolje.

U svom showroomu

uz prezentaciju nudimo mogućnost prezentacije pripreme sokova. Uz aparate, u ponudi imamo I sve rezervne dijelove te nudimo usluge servisa.

Otvoreni smo za sve upite i savjete.

O NAMA

VerVita BiH

„Postupak hladnog cijeđenja jedinstven je po kvalitetu dobijenog soka.

VerVita BiH se bavi prodajom sokovnika , blendera, destilatora, dehidratora i drugih pomagala visoke tehnologije. Riječ je o aparatima za privatnu i profesionalnu uporabu. Visoke su kvalitete, modernog dizajna i napredne
tehnologije, jer za naše korisnike nudimo samo najbolje.

Osim prodaje, naša zadaća i cilj je informirati javnost o zdravom načinu života i poticati na korištenje prirodnih cijeđenih i kašastih sokova.

O NAMA

VerVita BiH

„Postupak hladnog cijeđenja jedinstven je po kvalitetu dobijenog soka.

BiH je bogata prirodnim namirnicama, plodno tlo, veliki broj sunčanih dana u godini, posebice u Hercegovini, još uvijek relativno čist i očuvan okoliš nude nam ono najbolje iz prirode. Uz naše aparate te blagodati prirode možete pretvoriti u krajnji proizvod vrhunske kvalitete. Prirodni hladno cijeđeni sokovi naša su preporuka , a u našim aparatima možete pripraviti najukusnije smoothije i
prirodne sladolede i slastice.
Nudimo mogućnost prezentacije pripreme sokova. Uz aparate, u ponudi imamo I sve rezervne dijelove te nudimo usluge servisa.
Otvoreni smo za sve upite i savjete.

Produžena smo ruka VerVite HR, koja je na tržištu od 2009.godine.

Adresa :

Široki Brijeg, Trg Ante Starčevića 7A

Fiksni :

039/ 705-200

Menadžer prodaje

Zovko Zoran :

063-358-567

Kontakt e-mailovi :

info@vervita.ba

Mobitel 1 :

063/262-705

Mobitel 1 :

063/262-705

Pokreni video

Kuvings Chef CS600

Hladno cijeđeni sokovi koje će za Vas napraviti ovaj vrhunski sokovnik iz palete Kuvings proizvoda će Vas sigurno ostaviti bez riječi! Toliko je moćan i dobro radi svoj posao, da preko 80% kupaca nam dolazi kroz preporuku postojećeg vlasnika!

Pokreni video

Blendtec Professional 800

Najtiši i najnapredniji blender na svetu.

Neke od glavnih karakteristika blendera Professional 800 uključuju motor od 3,8ks (1800W), upravljanje pomoću ekrana osetljivog na dodir, 6 pretprogramiranih ciklusa, 11 brzina,  info display i ugrađenu kutiju za zaštitu od buke.