Sokovnik VerVita Kuvings PRO

ŠIROKI OTVOR
Široki otvor za namirnice omogućuje ubacivanje cijelog voća i povrća, te tako skraćuje vrijeme pripreme namirnica i cijeđenja soka.

HLADNO CIJEĐENJE
Sok se cijedi cijeđenjem pri niskoj brzini (60 okretaja u minuti), te tako zadržava okus i nutrijente.

BRZO ISPIRANJE
Ulijte vodu u ulazni lijevak da biste isprali unutrašnjost sokovnika prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova.

VIŠE SOKA BEZ RAZDVAJANJA
Centrifugalni sokovnici proizvode toplinu koja uništava nutrijente i uzrokuje razdvajanje soka. Hladnim cijeđenjem dobiti ćete od 10-50% više soka!

SMART CAP – ČEP NA IZLAZU ZA SOK
Koristite čep na izlazu za sok za miješanje različitih sokova u posudi za cijeđenje, sprječavanje kapanja soka, te za ispiranje sokovnika između cijeđenja različitih sokova ili prije čišćenja.

RAZNOVRSNOST
Hladnim cijeđenjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).

TIH NAČIN RADA
Neuporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća!

GARANCIJA
Garancija za kućnu upotrebu je 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor i 1 godina na ostale dijelove, uz obavljen redovni godišnji servis.

VerVita PRO vrti se brzinom od 60 okretaja u minuti

Naša iskustva pokazala su da je niža brzina okretanja kod drugih proizvođača (40okr/min) minimalno bolja za tvrđe namirnice tipa mrkve ali istovremeno i nepovoljnija za namirnice tipa mekane jabuke, dok je neznatno veća brzina od 70-80okr/min kod nekih drugih modela zanemarivo bolja za mekane namirnice, ali propušta iscijediti maksimum iz mrkve. Ipak, iskustvo desetina isprobanih različitih modela nam govori da sama brzina okretanja nije presudna za količinu iscijeđenog soka, te smatramo sve viđene i isprobane modele sokovnika na hladno cijeđenju od 2009. do 2017. jednako vrijedim ako upoređujemo same brzine okretanja, bile one 40, 60, 70 ili 80 okretaja u minuti.

Radi najjačeg motora u kategoriji hladnog cijeđenja (240W VerVita PRO) i do 5 x većeg otvora (promjer 75mm) priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje narandže, mrkve, jabuke i pogotovo zelenog lisnatog povrća biva u prosjeku 2 do 5 puta brža. Prednost VerVita PRO u brzini još je veća ako ga usporedimo sa nekim modelima sokovnika koji zahtijevaju traže stalnu upotrebe guralice… iako VerVita PRO dolazi sa guralicom, ona za 90% namirnica može ostati u ladici.
Jači motor VerVita PRO sokovnika omogućuje i primjetno (400ml vs 350ml, što je oko 15% razlika) veću iskoristivost nego što modeli sa slabijim motorom mogu iscijediti od zahtjevne mrkve…


Visokokvalitetni materijali – ULTEM®
Vijak i sito su izrađeni od visoko kvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala koji se koriste u NASA-i i medicini. Samo najbolje kvalitete za kupce VerVita PRO sokovnika!


BPA free plastični dijelovi
Posuda za sok napravljena od visoke kvalitete, ekološkog Tritan materijala, koji ne sadrži štetne kemikalije BPA (bisfenol A). Tritan je kao siguran materijal odobren od strane US FDA, europske i japanske NSF »Health department for use in food containers«.


Low-Speed ​​Tehnologija hladnog cijeđenja
Jedinstvena patentirana tehnologija hladnog cijeđenja! Sokovnik VerVita PRO sastojke lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku.

Visoke performanse motora
Najsnažniji sokovnik za hladno cijeđenje, sa motorom snage 240 W radi vrlo tiho. S njime se i najtvrđa žuta mrkva u trenu pretvara u ukusni sok.


Sigurnost na prvom mjestu!
Sokovnik će raditi samo ako je pravilno sastavljen! Također, ima tri otvora za aktivno hlađenje, a u slučaju pregrijavanja automatski će se zaustaviti.

VerVita PRO ostvarenje je sna mnogih juice barova. Ttrenutno najzaposleniji sokovnik u jednom sarajevskom juice baru radi 400 sokova od 3dl na dan svaki dan; to je 120 litara soka dnevno i tako već više od godinu dana, što je dokazana garancija vrhunske upotrebljivosti, pouzdanosti i iskoristivosti. Izrada čaše soka nikad nije bila brža, a snaga motora garantuje vrhunsku snagu cijeđenja a time i iskoristivost i besprijekornu kvalitetu soka.

DODATNA OPREMA


Napravite zdravi sladoled bez šećera i umjetnih dodataka! Zamrznutom voću možete dodati orašaste plodove ili sušeno voće.


Sa ovim sitom možete raditi guste, ukusne i zdrave smoothie-je i shake-ove uz dodatak vode, mlijeka, jogurta ili nekog biljnog mlijeka!


Nastavak za mljevenje svježeg ili zamrznutog voća i povrća, te za mrvljenje leda za savršene koktele.

Rezervni dijelovi i servis su osigurani!

Budite slobodni da zakažete termin za prezentaciju u našem showroomu o pravilnom načinu rada, rukovanju i održavanju aparata. Svojim kupcima smo uvijek na usluzi pa samim tim vršimo edukacije i dajemo eventualne savjete oko izrade napitaka, sirove ishrane i zdravog načina života.

Isporuka narudžbe je moguća brzom poštom ili lično na adresu.

Uz veliko iskustvo sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj.

Prije je za kupovinu ovog sokovnika trebalo potegnuti preko granice, riješiti procedure na carini, mijenjati adaptere za struju, pribojavati se za servis… a sada, uz VerVita team, sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

Brzo rješavamo rijetke servisne upite

Ako Vam nekad zatreba neki dio, telefonom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Sarajeva i dođete do nas, svaki kvar sredimo za 10 minuta pred Vama, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika.

Ako strahujete od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera, rado bi Vas potpuno razuvjerili; bolji smo i od Toyota servisa, jer naši servisi su rijetkost, a naplaćujemo samo dijelove – usluga i savjeti su besplatni.

NARUDŽBA SOKOVNIKA