Sokovnik VerVita Kuvings PRO 2. generacija

DRUGA GENERACIJA SOKOVNIKA VERVITA PRO (Kuvings C9500)!

Svjetski sokovnik br. 1 postao je još malo bolji!

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEĐU 1. i 2. GENERACIJE VERVITA PRO SOKOVNIKA?

Prvo što ćete primijetiti je vanjska razlika u dizajnu – nov, moderan izgled kućišta, tipke za uključivanje/isključivanje sada su s desne strane, te novi čep na otvoru za sok od inoxa.

Novi bubanj je još lakše očistiti jer više nema silikonska vratašca s donje strane.

Novi dizajn sita i vijka smanjio je količinu pulpe u soku, tako da ćete dobiti još bistriji sok.

Novi čep na izlazu za sok sada je znatno čvršći, te je izvana obložen inox-om.

Novi model više nema prijenos obrtaja na čistač sita preko zubaca na vijku, nego je prijenos preko mehanizma u bubnju.

ŠIROKI OTVOR

Široki otvor od 75mm za namirnice omogućuje ubacivanje cijelog voća i povrća, te tako skraćuje vrijeme pripreme namirnica i cijeđenja soka.

HLADNO CIJEĐENJE

Sok se cijedi cijeđenjem pri niskoj brzini (60 okretaja u minuti), te tako zadržava sav okus i nutrijente. VerVita PRO lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku.

BRZO ISPIRANJE

Ulijte vodu u ulazni lijevak da biste isprali unutrašnjost sokovnika prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova.

VIŠE SOKA

Ulijte vodu u ulazni lijevak da biste isprali unutrašnjost sokovnika prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova.

SMART CAP

Koristite čep na izlazu za sok za miješanje različitih sokova u posudi za cijeđenje, sprječavanje kapanja soka, te za ispiranje sokovnika između cijeđenja različitih sokova ili prije čišćenja.

RAZNOVRSNOST

Hladnim cijeđenjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).

TIH NAČIN RADA

Neuporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća!

DODATNA SITA

Uz standardno sito za sok dostupna su i 2 dodatna sita koja dolaze zajedno u paketu – sito za smoothie i sito za sladolede od zamrznutog voća kojemu tijekom izrade možete po želji dodavati orašaste plodove ili sušeno voće.

BPA FREE MATERIJALI

Vijak i sito izrađeni su od izuzetno čvrstog i ekološki prihvatljivog ULTEM-a koji se koristi i u medicini. Svi plastični dijelovi napravljeni su od visokokvalitetnog, ekološkog Tritan materijala, koji ne sadrži štetne kemikalije BPA (bisfenol A).

GARANCIJA

Garancija za kućnu upotrebu je 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor i 1 godina na ostale dijelove, uz obavljen redovni godišnji servis.

Mehanizam samočišćenja – Sokovnik je potrebno očistiti samo jednom dnevno!

Nakon korištenja kroz sokovnik pustite oko 1l vode dok još radi te ga ugasite. Tako može stajati do idućeg korištenja – cijedite voće i povrće cijeli dan uz samo jedno čišćenje sokovnika!

U ulaznom lijevku nalazi se plastični nož koji onemogućava da se rukom dosegne vijak za cijeđenje.

Nož je dovoljno oštar da razreže bilo koje voće uz lagani pritisak guralicom, ali ipak ne toliko oštar da biste se na njega mogli porezati.

Osigurali smo da s lakoćom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja.

Budite slobodni da zakažete termin za prezentaciju u našem showroomu o pravilnom načinu rada, rukovanju i održavanju aparata. Svojim kupcima smo uvijek na usluzi pa samim tim vršimo edukacije i dajemo eventualne savjete oko izrade napitaka, sirove ishrane i zdravog načina života.

Isporuka narudžbe je moguća brzom poštom ili lično na adresu.

Naše je veliko iskustvo sa sokovnicima na hladno cijeđenje od 2009., sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj. Uz VerVita team i iskusno osoblje sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

A servis… vrlo brzo rješavamo rijetke servisne upite

…ako je ikad potreban neki dio, telefonom ili slikom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Sarajeva i dođete do nas, većinu kvarova otklonimo za 10-tak minuta, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika ili razmjenu recepata.

Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera… rado bi vas potpuno razuvjerili… bolji smo i od Toyota servisa, jer servisi naših uređaja su rijetkost, a najčešće naplaćujemo samo dijelove – usluga servisa do 10min i savjeti su besplatni. Razmišljamo unaprijed… i opremljeni smo svim rezervnim i potrošnim dijelovima, a dugogodišnje iskustvo našeg osoblja omogućava da svaki servis protekne bez strepnji i nedoumica.

Kako bi vam pomogli potaknuti vašu maštu i kreativnost za zdrav način života sa svakim uređajem poklanjamo knjigu na tu temu.

CIJENA SOKOVNIKA

NARUDŽBA SOKOVNIKA