Sokovnik Kuvings EVO820

VerVita Kuvings EVO820

Vođeni predanošću prema stvaranju vrhunskih sokovnika predstavljamo vam najnoviji model sokovnika za hladno cijeđenje iz Kuvings porodice.

Garancija

Za kućnu upotrebu garancija iznosi 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor uz obavljen redovni godišnji servis.

Novi model donosi mnoge promjene i poboljšanja

Manji, okrugli otvor koristite za tvrdo, vlaknasto i lisnato povrće i voće (mrkva, cvekla, celer, kelj…)

Veliku košaricu koristite za mehko voće i povrće, te bobičasto voće (jabuke, narandže, paradajz, maline, jagode, grožđe…)

Novi, poboljšani bubanj je još čvršći i stabilniji, a plastični poklopac sa donje strane se jednostavno može skinuti radi čišćenja.

Novi otvor za pulpu je još veći, te je otvoren s gornje strane, što olakšava izbacivanje pulpe i čišćenje.

Sistem sa okruglim otvorom i košaricom za ubacivanje namirnica osmišljen je da bude još sigurniji – djeca rukama ne mogu dosegnuti pokretne dijelove sokovnika što ga čini još sigurnijim za korištenje.

Vijak i sito izrađeni su od izuzetno čvrstog i ekološki prihvatljivog ULTEM-a koji se koristi i u medicini. Svi plastični dijelovi napravljeni su od visokokvalitetnog, ekološkog Tritan materijala, koji ne sadrži štetne hemikalije BPA (bisfenol A). Tritan je kao siguran materijal odobren od strane US FDA, europske i japanske NSF »Health department for use in food containers«.

Hladno cijeđenje

Sok se cijedi pri niskoj brzini (60 obrtaja u minuti), te tako zadržava sav okus i nutrijente. VerVita Elite lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku. Također, zbog brzine dolazi do raspršivanja soka u sitne kapljice, što uzrokuje brzu oksidaciju, a dobiveni sok se razdvaja na vodenasti dio i pjenu, što kod hladnog cijeđenja nije slučaj.

Hladnim cijeđenjem se mogu cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).

Neusporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća!

Ovisno o namirnici, hladnim cijeđenjem ćete dobiti 10-50% više soka!

Zbog specifičnog načina rada sokovnika možete ga brzo isprati prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova – sa zatvorenim čepom na izlazu za sok ulijte vodu dok sokovnik radi pazeći da se ne prelije iz bubnja. Pustite ga da tako kratko radi te zatim otvorite čep i pustite da sva voda isteče iz bubnja. Postupak ponovite po potrebi.

Sok dobiven hladnim cijeđenjem do 2 dana možete držati u frižideru bez značajnog gubitka nutrijenata. Zbog razlike u gustoći hladno cijeđeni sok se može razdvojiti na slojeve koji laganim miješanjem nestaju, što je potpuno različito od razdvajanja soka zbog oksidacije kod tradicionalnih, centrifugalnih sokovnika koji pri vrlo visokim brzinama sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom. Centrifugalni sokovnici zbog velike brzine proizvode toplinu koja uništava nutrijente (posebno je osjetljiv vitamin C) i uzrokuje razdvajanje soka na blijedi, prozirni dio i pjenu koja se skuplja na površini.

Rezervni dijelovi i servis su osigurani!

Budite slobodni da zakažete termin za prezentaciju u našem showroomu o pravilnom načinu rada, rukovanju i održavanju aparata. Svojim kupcima smo uvijek na usluzi pa samim tim vršimo edukacije i dajemo eventualne savjete oko izrade napitaka, sirove ishrane i zdravog načina života.

Isporuka narudžbe je moguća brzom poštom ili lično na adresu.

Uz veliko iskustvo sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj.

Prije je za kupovinu ovog sokovnika trebalo potegnuti preko granice, riješiti procedure na carini, mijenjati adaptere za struju, pribojavati se za servis… a sada, uz VerVita team, sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

Brzo rješavamo rijetke servisne upite

Ako Vam nekad zatreba neki dio, telefonom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Sarajeva i dođete do nas, svaki kvar sredimo za 10 minuta pred Vama, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika.

Ako strahujete od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera, rado bi Vas potpuno razuvjerili; bolji smo i od Toyota servisa, jer naši servisi su rijetkost, a naplaćujemo samo dijelove – usluga i savjeti su besplatni.

CIJENA SOKOVNIKA

NARUDŽBA SOKOVNIKA