Dehidratori hrane VerVita

Novi modeli VerVita dehidratora – jednostavni, praktični, pouzdani, tihi, BPA free ladice, sa digitalnim timerom do 40h, i ručnim termostatom od 29-63 stepeni Celzija. Garancija… prvih 12 mjeseci sve, slijedećih 24 mjeseca samo dijelovi (plaća se samo rad servisa i dostava, ali ne i dijelovi)
U svakom uređaju nalaze se uključene u cijenu uređaja 3 paraflex folije za sušenje tekućih i kremastih uradaka u energetske štapiće, kolačiće, sirove palačinke. Za standardno sušenje voća i povrća mrežice i folije nisu potrebne
Obratite pažnju na dimenzije modela da ga imate kamo smjestiti – dehidrator s 10 ladica je velik uređaj, namijenjen onima koji će sušiti stalno, i koji će sušiti veće količine bilja, gljiva, cijelog voća a naravno da može sušiti i sve sirova jela recepte kao i modeli s manje ladica
Dostupni modeli sa 6, 8 ili 10 ladica, te model s 8 ladica u potpunosti od inoxa.

KONZERVIRANJE VOĆA I POVRĆA DEHIDRIRANJEM

Sušeno voće i povrće ima niz prednosti u odnosu na ukiseljeno, zamrznuto ili ukuhano! Budući da se ono ne prokuhava, većina vitamina, minerala i ostalih korisnih sastojaka u njemu ostaje sačuvana,a i odličnog je okusa. Vrlo važno – sušenom voću/povrću ne moramo dodavati nikakva hemijska sredstva i konzervanse. Bakterije i mikroskopski sitne gljivice koje se nalaze na kožici ploda, pri normalnoj temperaturi se razmnožavaju i izazivaju fermentaciju i truljenje ploda, no ako smanjimo vlagu u plodu tako da ona bude oko 15%, zaustavit ćemo razvoj tih mikroorganizama.
Preporučuje se dehidriranje na temperaturi do 45°C.

Cijena Dehidratora

Dehidrator hrane VerVita XXL

Dehidrator hrane VerVita XXL 538-10, 538-8, 538-6 je savršeni pomoćnik za pripremu suhog voća i povrća, te ostalih plodova koje će Vas u zimskim danima održati energičnijim, vitalnijim!

BPA free ladice, sa digitalnim tajmerom do 40 h i ručnim termostatom od 35-68 stepeni Celzijevih.

Dozvolite si užitak bogatstva prirode kroz dehidrirano voće, povrće, energetske pločice, kolačiće, sirove palačinke…

Novi model VerVita XXL dehidratora sa vratima za još bolje i brže dehidriranje. Jednostavan, praktičan, pouzdan, tih. Garancija… prvih 12 mjeseci sve, slijedećih 24 mjeseca samo dijelovi (plaća se samo rad servisa i dostava, ali ne i dijelovi).

U svakom uređaju nalaze se uključene u cijenu uređaja 3 paraflex folije za sušenje tekućih i kremastih proizvoda u energetske štapiće, kolačiće, sirove palačinke. Za standardno sušenje voća i povrća mrežice i folije nisu potrebne.

Narudžba Dehidratora