Blendtec blenderi

Blendtec blenderi su proizvedeni u skladu s najvišim komercijalnim standardima, što ih čini najnaprednijim blenderima koje možete kupiti.

POSUDA KOJA SE LAKO ČISTI

Daje vam savršeno glatku smjesu, svaki put. Patentirani dizajn peterostrane posude automatski povlači sastojke prema nožu, te zahvaljujući jedinstvenom dizajnu smjesa se ne lijepi za nož i dno posude.

DUGOTRAJNI I JAKI NOŽEVI

Blendtec noževi su izrađeni od hladno kovanog kaljenog čelika i do 80% deblji i 10 puta jači od noževa drugih blendera. Posebnost – tupi noževi umjesto oštrih. Zašto? Sa oštricom koja vrti više od 480 km/h, nema potrebe za oštrim noževima da bi dobili savršeno glatku teksturu. Umjesto rezanja voća, povrća, leda i smrznutog voća s oštrim noževima, veliki, tupi noževi pulveriziraju smjesu. Prilikom čišćenja ne morate se bojati da ćete se porezati!

ZASLON NA DODIR

Blendtec blenderi imaju moderne kontrole osjetljive na dodir koji ne samo da izgledaju super, nego i čine sve, od blendanja do funkcije čišćenja, lakše nego ikad. Nema više držanja na oku blendera dok radi-stvarajte savršeni kombinacije svaki put sa samo jednim dodirom. Elegantan, ravan dizajn za lako održavanje.

NESLOMLJIV DOSJED NOŽA

Dosjed vrti nož, odnosno, prenosi snagu motora na nož. Kada je motor snažan kao kod Blendtec blendera, dosjed mora biti trajan, zato svi Blendtec blenderi imaju čvrsti metalni dosjed kojeg nikada nećete trebati zamijeniti.

SNAŽAN MOTOR INDUSTRIJSKE SNAGE

Blendtec blenderi imaju jake motore industrijske snage, kao kod blendera koji se koriste u ugostiteljstvu. Njegov motor može samljeti i najtvrđe sastojke poput leda, smrznutog voća i sirovog povrća, uz savršeno glatku konzistenciju u trenu.

GARANCIJA 8 GODINA

Garancija na bazu s motorom je punih 8 godina, a na posudu čak 8000 ciklusa!

CIJENA BLENDERA

NARUDŽBA BLENDERA

Blendtec Classic 570 s motorom komercijalne snage od 1560W (3ks) će s lakoćom izblendati smoothie-je, kašaste sokove i supe dostojne vrhunskih ugostiteljskih objekata. Osvjetljeni LCD display s prednje strane prikazuje ukupan broj ciklusa koje je blender odradio, te tijekom blendanja mjeri vrijeme u sekundama.

Smoothie, Vruća supa; ciklusi koji se najčešće koriste omogućuju brzu pripremu smoothie-ja, te vrućih supa.

Također možete ručno odabrati jednu od 3 brzine blendanja ili koristiti tipku pulse za trenutačnu maksimalnu snagu.

Modernog dizajna i malih dimenzija uljepšati će vašu kuhinju te vam neće oduzeti radnu površinu.

Blendtec Designer 625 je sve što vam treba za izradu bilo kojeg recepta kojeg želite s motorom od 560W (3ks), naprednom tehnoogijom blendanja, te jednostavnim zaslonom osjetljivim na dodir. Malen, kompaktan i svestran pomagač u kuhinji elegantnog i modernog dizajna.

Smoothie, sladoled, kašasti sok, vruća supa – omogućuju savršene rezultate blendanja za niz različitih recepata!

Touch slider za preciznu kontrolu brzine i tipka pulse za trenutačnu maksimalnu snagu. Osvjetljeno sučelje odbrojava vrijeme blendanja.

Tehnološki najnapredniji Blendtec-ov blender iz Designer serije sa snažnim motorom od 1800W (3,8ks), kojim upravljate zaslonom osjetljivim na dodir, modernog dizajna, kojeg nećete poželjeti pospremiti u kuhinjski ormar, već ćete ga ponosno izložiti kao ukras vaše kuhinje.

Ovi tehnološki napredni blenderi dolaze s ugrađenom SmartBlend tehnologijom koja prepoznaje potencijalne greške prilikom uključivanja, pregrijavanje motora ili stvaranje zračnih mjehura prilikom blendanja.

Slijeva na desno nalaze se osvjetljene ikone: Smoothie, Umak, Sladoled, Kašasti sok, Vruća juha i Čišćenje. S lakoćom odradite svaki recept koji poželite! Kada koristite bilo koji od ciklusa, na sučelju će samo on biti osvjetljen, te će također biti prikazano odbrojavanje do njegovog završetka.

Touch Slider omogućuje najprecizniju kontrolu brzine blendanja od 1 do 100. Lagano klizite prstom dok ne dođete do željene brzine. Tijekom rada blender vam predlaže za što je najbolje koristiti određenu brzinu (miješanje, sjeckanje, miksanje, blendanje, pasiranje). Također možete koristiti i tipku pulse za trenutačnu snagu pri bilo kojoj brzini.

“Dodaj 10” – omogućava da ciklus blendanja potpuno prilagodite vašim potrebama dodavanjem intervala od 10 sekundi pretprogramiranom ciklusu – tijekom blendanja samo dodirnite tipku ciklusa koji je u toku!

Neke od glavnih značajki blendera Professional 800 uključuju motor od 1800W (3,8ks), upravljanje pomoću zaslona osjetljivog na dodir, 6 pretprogramiranih ciklusa, 11 brzina, te info display i ugrađenu kutiju za zaštitu od buke.

Ugrađena kutija za zaštitu od buke čini ga najtišim blenderom za kućanstvo na svijetu – tijekom rada postiže glasnoću normalnog razgovora. Jedinstvena tehnologija ventilacije i prigušivanja zvuka omogućuje industrijsku snagu blendanja bez industrijskog nivoa buke.

Lupanje, Miješana pića, Smoothie, Sladoled, Kašasti sok, Vruća juha; ciklusi omogućuju široki spektar recepata, od smoothie-ja, miješanih pića do vrućih juha samo dodirom prsta.

Za preciznu kontrolu brzine ako ne koristite neki od pretprogramiranih ciklusa, jednostavno klizite prstom za povećanje ili smanjenje brzine. Tipku pulse koristite za trenutačnu maksimalnu snagu (idealno za usitnjavanje i sjeckanje).

Odbrojava vrijeme blendanja, mjeri ukupan broj ciklusa koje je blender odradio, prikazuje sve važne informacije, te daje prijedloge kako otkloniti greške ukoliko se pojave.