Blender VerVita SuperBlend

Slušajući želje i potrebe naših najzahtjevnijih kupaca, predstavljamo blender koji će s lakoćom usitniti sve vaše nedoumice oko izbora blendera za vašu sirovu i zelenu kuhinju!

Deklarirana snage je trajnih 1500W, bez problema ide i do kratkotrajnih 2000W (vidljivo na display-u)
U 10 sekundi bolji rezultat blendanja nego prosječan kućni blender za 90 sekundi.
Za 45 sekundi najžilavije zeleno lisnato povrće sa dodanim sjemenkama lana i košpicama jabuke i par badema postaje potpuno glatki napitak bez ijedne mrvice pod jezikom
Posebni valoviti noževi za usitnjavanje zelenog lisnatog povrća (a i svega ostaloga)
Pokreće se laganim pritiskom na jedno dugme… svi ostali su pretežno nepotrebni… Touch&Go
Automatski mijenja brzinu tokom rada za maksimalan učinak, isključuje se sam
Max. brzina 38.000 okretaja u minuti
Ima dovoljno veliku posudu 2 litre da svaki član obitelji dobije veliku čašu zelenog soka
Štap je nepotreban (ali je ipak u paketu)
Može dužim radom 3-6 minuta s lakoćom ugrijati supu do vrenja…ali vjerujte nam jer smo probali, to je energetski najneefikasniji i vjerojatno najbesmisleniji način grijanja supe koji smo igdje vidjeli i čuli, to je kao da auto turiranjem gas do daske u mjestu zagrijavamo na radnu temperaturu !
U prodaji dodatna mala posuda 0.5 litara idealna za suhe tvari i namaze, a lako posluži i za manju količinu zelenog soka
Prikazuje na ekranu ukupan broj ciklusa i minuta rada, te prikazuje trenutnu snagu blendanja u W
Profesionalne je i robusne izvedbe te duge garancije  za kućnu upotrebu od 7 godina na bazu sa motorom a za komercijalnu upotrebu 2 godine garancije na bazu sa motorom.
U prvoj godini garancije u slučaju bilo kakvog kvara baze s motorom, u 24h od prijave kvara na naš tel. dostavom dobijate novu zamjensku bazu
U Australiji to je najcjenjeniji i najskuplji blender na tržištu
I za kraj ono najvažnije, iznimno povoljne maloprodajne cijene.

Zato što je za tipičan smoothie u juice baru potrebno samo 15 sekundi i jedan dodir na Touch&Go ! A hlađenje je toliko dobro izvedeno da s lakoćom u juice baru može odraditi par stotina ciklusa dnevno bez zagrijavanja uređaja, a kamoli pregrijavanja… što osigurava dugovječnost uređaja i u najtežim uslovima rada.

Zato što zeleni sok napravljen na SuperBlendu, pa makar bio i od najžilavije koprive, raštike ili mlade pšenice, bude nakon 45 sekundi toliko gladak i industrijski kremast baš kao da je kupovni tekući jogurt. Zeleno je ono što jeftine “kućne” blendere ubije tako da rijetki dočekaju 12 mjeseci staža pri čemu su sokovi iz tih “kućnih” blendera grudičasto-kašasti i okusno loši. To isto super zeleno lisnato povrće za SuperBlend je super lagan zadatak na kojem niti ne koristi svoju punu snagu (tek 1200-1400W), a sokovi imaju super okus, najbolji koji smo probali.

Budite slobodni da zakažete termin za prezentaciju u našem showroomu o pravilnom načinu rada, rukovanju i održavanju aparata. Svojim kupcima smo uvijek na usluzi pa samim tim vršimo edukacije i dajemo eventualne savjete oko izrade napitaka, sirove ishrane i zdravog načina života.

 Isporuka narudžbe je moguća brzom poštom ili lično na adresu.

Priznajemo baš svaki razlog vraćanja osim neizbježne glasnoće uređaja i povećih dimenzija (š=22, v=52cm).

CIJENA BLENDERA

NARUDŽBA BLENDERA

Zašto smo ovaj blender nazvali SuperBlend?

Zato što svojim performansama, sirovom snagom, rezervom snage, naprednim 3D wave dizajnom oštrica, s lakoćom nadmašuje najpoznatije američke marke… u vrlo zahtjevnom testu blendanja bundeve SuperBlend jedini odradi test sa posudom punom do vrha i bez upotrebe štapa, samo uz lagani dodir “Touch&Go” na program od 45 sekundi. Ostali blenderi u testu, pa i oni najpoznatiji imenom, traže obje ruke angažirane i 60 i više sekundi u ručnom mijenjanju brzina tokom blendanja i guranju i naguravanju komada bundeve štapom… pravu malu zahtjevnu rekreaciju neophodnu da bi se odradio ovaj zahtjevan zadatak.