Blender VerVita OmniBlend V

10 glavnih prednosti VerVita blendera

– Najpovoljniji profesionalni blender na bosanskohercegovačkom tržištu (“Best Buy”)
– Kvadratna posuda 1.5 l u kojoj ne treba potiskivati namirnice tijekom blendanja i iz koje je lakše lopaticom izgrabiti namaze uz manji ostatak skupih namirnica u posudi.
– Buka primjetno manja od sličnih blendera. Također u ponudi dodatne opreme  kutija za potpunu zaštitu od buke!
– Manja visina i moderan dizajn – idealno stane ispod kuhinjskog elementa – približne je visine kao i VerVita sokovnik
– Moderan elektronski upravljan motor koji troši manje struje pa se manje grije i duže traje, a brzina ne pada s opterećenjem.
– Nož sa 6 oštrica od japanskog čelika jednako je dobar za suhe namirnice (sjemenke, žito) kao i za napitke.
– “One-Touch” – jedan lagani dodir za soft-start i komadanje u prvoj, ubrzanje i usitnjavanje na drugoj brzini i superbrzi finiš u trećoj brzini – samoisključivanje nakon 35, 60 ili 90 sekundi.
– Osigurana kupovina, servis, podrška i rezervni dijelovi u Bosni i Hercegovini
– Ni više ni manje nego sedam godine garancije!

SNAGA I BRZINA

Trajnom snagom od 950 W i velikom brzinom blenda i usitnjava sve, pa i najtvrđe namirnice. Za razliku od kućnih blendera koji kod blendanja zelenog lisnatog povrća pri punoj snazi ne mogu raditi niti 60 sekundi bez pregrijavanja i velike opasnosti od pregaranja motora koji često potraju tek par mjeseci, profesionalni blenderi kao VerVita Omniblend V dizajnirani su tako da pregrijavanje motora pri punoj snazi nije moguće, bez obzira na trajanje blendanja.

IZDRŽLJIVOST

Robustan dizajn garantira trajnost blendera u najzahtjevnim uvjetima rada. Jeftini kućni blenderi rijetko izdrže više od godinu dana, niti 500 ciklusa prije pregaranja motora. Očekivano trajanje baze s motorom kod Omniblenda je minimalno 50.000 ciklusa. U kućnim uvjetima rada to znači da će baza s motorom i nakon 15 godina raditi bez greške, tako da se VerVita Omniblend može smatrati doživotnom investicijom.

SVESTRANOST

Tri brzine za sve načine usitnjavanja voća i povrća, svježeg ili zamrznutog, leda ili tvrdih sjemenki, mljevenje žitarica (i rogača) u brašno.

AUTOMATSKI RAD

Jednostavno pokretanje i automatsko isključivanje uz zvučni signal na kraju ciklusa… tolika snaga uz samo jedan dodir. Nezamjenjiva opcija u komercijalnoj upotrebi gdje se rade i stotine ciklusa dnevno!

KUPOVINA BEZ RIZIKA - ISPROBAJTE BLENDER PRIJE KUPOVINE!

Budite slobodni da zakažete termin za prezentaciju u našem showroomu o pravilnom načinu rada, rukovanju i održavanju aparata. Svojim kupcima smo uvijek na usluzi pa samim tim vršimo edukacije i dajemo eventualne savjete oko izrade napitaka, sirove ishrane i zdravog načina života.

Isporuka narudžbe je moguća brzom poštom ili lično na adresu.

KOMERCIJALNA UPOTREBA

Preporučujemo da se konsultujete sa nama kako bi vam pomogli kod odabira opreme. Najvažnije je uvijek imati ispravnih dodatnih posuda i rezervnih noževa. Trenutno najmanje 30-tak ugostiteljskih objekata u BiH “vozi” na Omniblend, i svi kod nas imaju prioritetnu podršku kako njihova proizvodnja napitaka ni u jednom trenu ne bi stala.

SERVIS

Nama je stalo da se što više vrte svi Omniblend blenderi koje smo prodali, sve do zadnjeg, svakodnevno. Nema kvara kojeg nismo otklonili, prosječno vrijeme trajanja servisa je 24 sata. Ako ste osobno donijeli blender u naš servis, ponekad je dovoljno i da samo “pričekate negdje na kafi” ako je kvar jednostavan, ako je složeniji, dobivate zamjensku bazu na dan-dva koliko traje popravak. U 3 godine prodaje Omniblend blendera, ukupan postotak kvarova baze je oko 1%, što je u svijetu profesionalnih blendera izniman rezultat. Za korisnike van Sarajeva i bez mogućnosti osobnog dolaska na servis, po prijavi kvara i tačnom utvrđivanju kvara baze možemo poslati zamjensku ispravnu bazu dostavnom službom a kurir će preuzeti neispravnu.

CIJENA BLENDERA

NARUDŽBA BLENDERA

ODRŽAVANJE

Odmah po završetku rada, istočite napitak u čaše ili stakleni vrč. Isperite posudu toplom vodom, natočite 0.5 l vode sa par kapi deterdženta za suđe, stavite na blender i uključite na 5-10 sekundi. Dobro isperite pjenu, okrenite posudu da se osuši. Pranje posude odozdo gdje je ležaj, nije potrebno. Pranjem odmah nakon korištenja posuda će puno duže ostati kao nova. Ostavljanjem napitka ili vode u posudi duže vrijeme skraćuje se vijek trajanja ležaja, a posuda i noževi će uhvatiti naslage boje/kamenca.

TRAJNOST

Blender VerVita Omniblend V konstruisan je da u tropskim uvjetima (da, popularan je i širom Indonezije po ljetovalištima) nadživi najmanje 10 posuda ili 30 noževa. U takvoj tropskoj intenzivnoj upotrebi juice barova mali kućni blenderi ne bi izdržali niti jedanu sedmicu. Snažna ventilacija čuva motor Omniblenda hladnim bez obzira na opterećenje i broj uzastopnih ciklusa, što garantuje dugovječnost motora bez poznatog mirisa paljevine koji označava početak kraja svakog malog kućnog blendera.

UVJETI GARANCIJE

Garancija za kućnu upotrebu 7 godina na bazu sa motorom a za komercijalnu 3 godine na bazu sa motorom.