Sokovnik VerVita PRO

Sokovnik VerVita PRO - cijena, prodaja, akcija, Hrvatska 

 

Tajna ...

tajna je u ovoj čaši
mani se kemije i okusi alkemiju
pretvori prirodu u tekuće zlato
prevari starost na izvoru mladosti
stisni, nazdravi životu i uživaj!

Jedinstvena tehnologija hladnog prešanja - izvor uvijek svježih sokova na vašem stolu koji potpisuje VerVita.

Unikatni sokovi izražajne arome mogu se dobiti samo hladnim prešanjem!

Čarobni recepti i neponovljive kombinacije namirnica kakve niste ni sanjali da idu u sokovnik - sve su to punovrijedni obroci koji ne samo hrane, već preporađaju i čiste tijelo iznutra, dovode ga u ravnotežu. Ovaj kućanski aparat u mnogim obiteljima postao je nerazdvojni kućni ljubimac koji vjerno svakog dana cijedi litru za litrom soka koji život znači.

VerVita kao domaća ideja i brand uređaja, te Kuvings sokovnik kao tehničko savršenstvo korejske proizvodnje !

Uz velik broj zadovoljnih kupaca, i sa još većim povjerenjem vam možemo reći slijedeće: Ovo je sokovnik koji se nabavlja da cijedi svakodnevno i tako godinama, da uz njega sa lakoćom i uživanjem cijedite sokove za cijelu obitelj što će vam donijeti nove energije, boje, zadovoljstva, vedrine i vitalnosti u vaš život. Ovo je sokovnik uz kojeg se ne odustaje od izrade sokova, sokovnik koji se ne mijenja za boljeg, sokovnik koji se ne kvari, ne buči, ne troši se, i cijedi sve, baš sve što se u njega ubaci: voće, povrće, zelenje, orašaste plodove...

Uz ovaj sokovnik zaljubit ćete se u svježe cijeđene sokove...

...zaboraviti ćete na kupovne sokove na koje ćete početi gledati kao na loše vino, i reći ćete u najboljoj namjeri onima koje znate a koji još imaju centrifugalni sokovnik... da ga zamijene za Kuvings sokovnik i da neće pogriješiti. Ovo nije kineska igračka sa TV reklama što traje godinu dana, ovo je poluprofesionalni uređaj proizveden u Koreji koji će trajati i trajati, a vjerojatno i nakon više od 10 godina nezaustavljivo će se pokrenuti da istisne sok iz još jedne kile mrkve.

 

CIJENA= 998 KM

VerVita PRO (u svijetu poznat kao Kuvings B6000) naš je najnoviji sokovnik za hladno prešanje (model 2014).   Objedinjuje veliki XXL otvor za namirnice, vrhunsku tehnologiju hladnog prešanja i izvornu južnokorejsku kvalitetu, a dolazi i sa dva dodatna sita o kojima ćemo malo kasnije....

Nakon 5 godina prodaje samo HUROM sokovnika, u našu paletu proizvoda dodali smo 2014 i ovaj vrhunski uređaj takođe proizveden u Koreji. 

VerVita PRO vrti se sporije od HUROM modela HU-100, HU-500 i HU-700. (60 okr Kuvings vs 70 okr. HUROM).

Radi jačeg motora (240W VerVita PRO vs 150W HUROM) i 5 x većeg otvora (45.5cm2 VerVita PRO vs 9.6cm2 HUROM) priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje naranče, mrkve, jabuke i pogotovo zelenja biva u prosjeku 2 do 5 puta brže nego kod HUROM modela iz 2013.   Prednost VerVita PRO u brzini još je veća ako ga usporedimo sa HUROM Premium (tzv. 2nd gen) modelom iz 2014 (HH series) gdje kombinacija malog otvora i stalne upotrebe guralice traži mnogo strpljenja.

Jači motor VerVita PRO sokovnika omogućuje i primjetno (400ml vs 350ml, što je oko 15% razlika) veću iskoristivost  nego što HUROM Premium može iscijediti od zahtjevne mrkve...  za one koje zanima i zadnja kap soka svakako preporučamo pogledati video (link na dnu stranice, desno).

VerVita PRO ostvarenje je sna mnogih juice barova... trenutno najzaposleniji sokovnik u jednome zagrebačkome juice baru radi 400 sokova od 3dl na dan svaki dan... to je 120 litara soka dnevno i tako već par mjeseci, što je dokazana garancija vrhunske upotrebljivosti, pouzdanosti i iskoristivosti.  Izrada čaše soka nikad nije bila brža, a snaga motora garantira vrhunsku snagu cijeđenja a time i iskoristivost i besprijekoran kvalitet soka.  Punjenje sokovnika kroz XXL otvor sa par komada naranče, jabuke i ananasa za jedan sok traje samo par sekundi.  Mrkva se ubacuje cijela bez guranja, čak ako je i pedalj dugačka sokovnik ju sam povuče i niti desetak sekundi kasnije izlazi kao praktički suh otpad na jednu stranu i teče kao superslatki superzdravi sok od mrkve na drugu stranu.  Kabasto zelenje kao špinat ili salata ubacuje se u svežnjevima, a za litru zelenog soka nije za vjerovati koliko malo ima otpada... tek par žličica.  Lakoća cijeđenja soka sa novim VerVita PRO sokovnikom je dosad neviđena čak i nama VerVitovcima koji znamo sve tajne cijeđenja isporučujući na vaša vrata najbolje svjetske modele sokovnika za hladno prešanje još od 2009... svakodnevno smo nanovo oduševljani lakoćom izrade soka u našem novom sokovniku, perjanici naše ponude uređaja u 2014.

Kako bi na TV reklamama rekli...  ALI TO NIJE SVE... kad nakon prefinih hladno cijeđenih sokova poželite još recepata, iznenadit će vas mogućnosti sita broj 2 za smoothije (nema otpada), i sita broj 3 za sladolede samo od smrznutog voća uz dodatak sjemenki grožđica i sl. a bez trunke šećera ili mlijeka... ta dodatna sita #2 i #3 rade čudnovate napitke i smrznute delicije koji će redovito mirisati na još, a iza kojih će i posude i mali i veliki prsti uvijek biti polizani.

Napomena za sve one koji još uvijek pomišljaju na kupnju nekog centrifugalnog sokovnika... bio on jeftin ili skup... centrifugalni sokovnici proizvode sok koji je okusno znatno lošiji nego onaj dobiven hladnim prešanjem, sok iz centrifuge dijeli se u čaši na vodu i pjenu i expresno oksidira, izbor namirnica je drastično sužen u odnosu na mehanizam hladnog prešanja (centrifuga ne cijedi zelenje, đumbir, orahe, bananu, šipak, bademovo mlijeko, jagode, trešnje. maline, kupine, grožđe..... dok hladno prešanje cijedi ama baš sve što možemo zamisliti da ide u sok), otpada iz centrifuge ima znatno više, centrifugalni sokovnici su bučni, teže se čiste, mnogo kraće traju, vitamina i minerala u centrifugiranim sokovima iz iste količine namirnica ima u soku daleko manje.  I još jednom ponavljamo... sokovi su nemjerljivo bolji uz hladno prešanje... obitelj sa namjerom da redovito cijedi sok popit će godišnje najmanje duplo više soka ako ima sokovnik na hladno prešanje, a oni koji kupe centrifugalni sokovnik vrlo često brzo odustanu od pijenja sokova da ni sami ne znaju zašto... zato jer ih centrifugalni sokovnik lako iživcira a teško zadovolji !!!   

Napomena za vlasnike juice barova koji uporno ostaju pri jeftinim centrifugalnim sokovnicima i mjesečno bacaju vreće nedovoljno iskorištenog mokrog otpada skupog voća u smeće, a da ni ne znaju koliko imaju nezadovoljnih mušterija koji neće ponoviti narudžbu lošeg centrifugiranog soka...  cijenjeni vlasnici, ne dižite cijene i digitron u ruke i izračunajte veću zaradu ako je iskoristivost sokovnika na hladno prešanje prosječno 20% veća, cijeđenje brže, recepata više, a time i angažiranost konobara za izradu soka upola manja, a stalnih mušterija koje piju odličan sok bar 2-3 puta više!!!   Svi mi koji redovito pijemo hladno prešane sokove i znamo taj okus a dođemo u juice bar koji ima centrifugu, često ćemo radije popiti kavu i vodu nego loš centrifugirani sok, jer naše nepce od soka očekuje samo najbolje.   U juice baru imati centrifugalni sokovnik je isto kao i u caffe baru imati loš aparat za kavu... forma postoji no ako je sadržaj loš mušterije su nezadovoljne i u lokal će ponovo dolaziti samo radi drugih razloga, ali nikad radi dobrog soka.  Sa hladno prešanim sokovima na VerVita PRO sokovnik, vaše mušterije ne da će biti zadovoljne, nego prezadovoljne jer će sok uvijek mirišati i kušati na još i ponovo i u lokal će se dolaziti uvijek i ponovo na okrepu svježim vitaminskim bombama !!! 

Možda VerVita PRO ne izgleda na prvi pogled kao tipičan sokovnik za ugostiteljstvo, ali nema ni tipičnu cijenu velikog metalnog profesionalnog centrifugalnog sokovnika od 2000€.  Na dobroj lokaciji i uz dobru reklamu isplatit će svoju razumnu cijenu manju od 500€ za par tjedana.  Nedavno smo snimili brzinski test VerVita PRO u kom smo za 2 minute iscijedili pune 3 litre soka pola naranča pola ananas, sve kako bi video snimkom (uskoro na našem you tube kanalu) demantirali tvrdnje nekih ugostitelja (onih koji nemaju VerVita PRO i imaju centrifugu ili citrusetu) kako je taj naš "mali" sokovnik prespor za njihov lokal.

Navodimo jedan običan ničim poseban dnevni primjer iz našeg života... odlazak jednog jutra dana pola našeg osoblja u dnevnu opskrbu u elitni shopping centar u Zg, gdje smo nakon kupovine sjeli u ugledni lokal na terasu na sok i zasluženu pauzu i čašicu razgovora.  Na zidu velika reklama za cijeđeni sok... na stolu šareni letak za sokove... i ajde da kad smo već tu da vidimo kako to drugi rade sok...  Dakle... naručeni sok od ananasa jabuke i naranče (dobiven na jeftinu centrifugu) bio je totalno razočaranje... boja soka je bila oksidirano siva od jabuke, sive pjene je bilo 2cm i nije nestala niti nakon miješanja slamkom, previše leda za ukupno (s ledom) 2dl skupog soka, a ananas je imao umjetnu okusnu notu "šećerno slatkog sirupa iz ananas konzerve".   Naše izvježbano nepce doživjelo je totalno razočaranje... i emotivnu prevaru radi koje u taj lokal ubuduće sigurno nećemo sjesti radi soka, ali niti radi neke buduće kave koja im je vjerojatno OK... jer kako smo sa cijeđenim sokom bili potpuno razočarani - prvi naš dojam ujedno je jednoglasno bio i naš zadnji dojam u tom lokalu.

Iz dana u dan sve je veći broj sokoljubaca koji iskustveno znaju što je dobar sok, i takve goste ugostitelji mogu pridobiti samo i jedino sokovima dobivenim hladim prešanjem.  Nikako drugačije. 

Hladno prešani sokovi u usporedbi sa cijeđenim sokovima na običnu centrifugu isto su ono što je izvorno vrhunsko vino s geografskim porijeklom prema onom što se nekad zvalo zagorski delanec (kiseliš). Jednostavno neusporedivo... pouka svima nama kad bivamo obični gosti u lokalima i poželimo popiti sok... tražimo isključivo hladno prešane sokove od konobara pa makar on pojma nemao što to znači, prigovarajmo na račun pjene ako je ima, prigovarajmo na otužnu boju iz centrifuge, prigovarajmo na vodenasti sok, na račun previše leda a premalo soka, tražimo samo najbolje i budimo dosadni i uporni sve dok se nešto ne promijeni u ponudi našeg omiljelog lokala (ili promijenimo lokal) jer samo tako ćemo najbolje jednom i dobiti u naše čaše!!! 

Potražnja rađa ponudu... za 5 godina... do 2020 na svakom uglu će neko negdje prodavati sok dobiven hladnim prešanjem... do 2020 centrifuge će izumrijeti jer će voće postati preskupo da bi se olako uništavalo u jeftinim centrifugama koje će se tada dijeliti gratis pri kupnji 20-tak kila voća.  Iza te tvrdnje u potpunosti stojimo.  Kad smo pokrenuli VerVitu 2009 i doveli prve sokovnike za hladno prešanje u Hrvatsku, sok se cijedio na citrusetu tek u svakom dvadesetom lokalu i to samo od naranče, a za hladno prešanje nije se ni znalo što je to.  Danas... 2014... nakon samo 5 godina barem svaki drugi lokal cijedi pretežno naranču na citrusetu, mnogi lokali su proširili ponudu na ostalo voće i povrće i cijede na centrifugu ali bez prevelikog uspjeha proširene ponude (radi centrifuge), dok hladno prešanje postaje standard kvalitete.  Još uvijek rijetki lokali se educiraju, specijaliziraju, shvatili su gradivo sokova i uočili trendove hladnog prešanja sokova.  Ti lokali danas u  2014 prodaju na stotine velikih porcija soka svakodnevno pretežno stalnim nasmijanim gostima koji opet dovode svoje novo društvo na odlične sokove i time promet tih lokala nezaustavljivo raste iz godine u godinu... treba li reći da ti lokali rabe isključivo sokovnike na hladno prešanje???  Jeste li dohvatili poantu???  Nije pitanje hoće li, nego je samo pitanje kada će hladno prešani sok postati "MUST HAVE" za svaki lokal baš kao što je to danas npr. dobra kava.  Tada će centrifugalni sokovnici  postati smiješno zastarjeli baš kao što su nam danas čudni i smiješni oni "debeli" katodni televizori sa odvojenim digitalnim prijemnicima koji su nam prije nepunih 8 godina bili skoro pa jedini ekrani koje smo tada gledali...

Uz naše dugogodišnje iskustvo sa sokovnicima letvica za ono što sokovnik i sok mogu biti postavljena je vrlo visoko u 2014.   Hrvatska je bila među prvim zemljama u EU koja je ovaj model Kuvings sokovnika B6000, kod nas nazvanog VerVita PRO sokovnik imala u ponudi.  Postavili smo u 2014 potpuno novi standard vrhunskog uređaja primjerenog i za kućnu i za profesionalnu upotrebu.  Za obitelj izvor zdravlja, za ugostitelje magnet za goste (izvor zarade).  Može li bolje od VerVita PRO?  Naravno da može, ali ne danas i ne sutra, jer danas i sutra bolji sokovnik od VerVita PRO nije moguće naći...  Ali u nekom prekosutra, kad korejanci ono što je danas najbolje naprave i još boljim, prvi ćemo za vas unaprijediti našu ponudu sokovnika.

 

VerVita potpisuje samo najbolje!!!

 

Mehanizam samočišćenja - Sokovnik je potrebno očistiti samo jednom dnevno! Nakon korištenja kroz sokovnik pustite oko 1l vode dok još radi te ga ugasite. Tako može stajati do idućeg korištenja - cijedite voće i povrće cijeli dan uz samo jedno čišćenje sokovnika!

 

U ulaznom lijevku nalazi se plastični nož koji onemogućava da se rukom dosegne vijak za prešanje. Nož je dovoljno oštar da razreže bilo koje voće uz lagani pritisak guralicom, ali ipak ne toliko oštar da biste se na njega mogli porezati.

 

 

 

 

STANDARDNA OPREMA= 998KM

ŠTO SVE DOBIJETE UZ VERVITA PRO SOKOVNIK 

1. baza
2. posuda za cijeđenje
3. čistač sita
4. sito
5. vijak
6. ulazni lijevak
7. guralica
8. posuda za pulpu
9. posuda za sok
10. četka za čišćenje sita
11. mala četkica

 

 

 

Dodatna oprema= 100KM


12. sito za sladoled
13. sito sa velikim rupicama za smoothie

 

 

 

 

Osigurali smo da s lakoćom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja.

Gdje god stanovali, postigli smo da vam je sokovnik dostupan na više lokacija u Hrvatskoj i šire. Ili još lakše, sokovnik može doći na vaša vrata besplatnom dostavom, narudžbom preko maila ili telefona, ili preko narudžbenice na slijedećoj stranici - dobijete ponudu mailom i uz par razmijenjenih mailova ili telefonski dogovor oko plaćanja sokovnik je za dan-dva na vašoj adresi.

Uz veliko iskustvo sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj.

Prije je za kupnju ovog sokovnika trebalo potegnuti preko granice, kemijati carine, mijenjati adaptere za struju, pribojavati se za servis... a sada, uz VerVita team, sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

 

Još brže rješavamo rijetke servisne upite...

...ako je ikad potreban neki dio, telefonom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Zagreba i dođete do nas, svaki kvar sredimo ili potreban dio mijenjamo za 10 minuta pred vama, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika ili razmjenu recepata.
Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera... rado bi vas potpuno razuvjerili... bolji smo i od Toyota servisa, jer naši servisi su rijetkost, a naplaćujemo samo dijelove - usluga i savjeti su besplatni. Razmišljamo unaprijed... prvi smo u Europi što smo ponudili komplet potrošnog materijala (silikonske brtve + četkica, mijenjate ih sami, po potrebi nakon 12-36 mjeseci), za svega 100kn.

 

Rezervni dijelovi i servis su osigurani!

 

Kako bi vam pomogli upoznati najboljeg prijatelja u vlastitom tijelu, izabrali smo vrijedne knjige iz biblioteke UPT koje ćete naći u kutiji sa vašim sokovnikom:

dr. Norman Walker - "Sokovi od svježeg voća i povrća",

prof. A. Ehret - "Ljekovita hrana bez sluzavosti"

 

Video galerija: Sokovnik VerVita PRO
Kuvings WHOLE Slow Juicer (Big Mouth Innovation) - Official Video : Best Juicer  B6000 Kuvings Whole Slow Juicer at Ambiente 2014  - just Comparison Kuvings Whole Slow Juicer B6000S & Hurom Premium Slow Juicer HH
VerVita sokovnici facebook

Pošaljite nam upit ili narudžbu!

Videi o proizvodima

Kuvings WHOLE Slow Juicer (Big Mouth Innovation) - Official Video : Best Juicer  B6000 Kuvings Whole Slow Juicer at Ambiente 2014  - just HealthyJuicer Living_foods.mov OMNI V 3 hp Blender Carrot smoothie Test.MOV Apple Goji Sauce Yogurt with OMNI Blender.MOV VerVita SuperBlend - domaća nutella by Dunja Gulin