Profesionalni sokovnici i blenderi

1. SOKOVNIK VERVITA PRO CHEF / KUVINGS CHEF

KOMERCIJALNI SOKOVNIK

 

• Model: CS600
• Boja: srebrena inox
• Garancija za komercijalnu upotrebu: 3 godine na motor 
• Vrsta: hladno prešanje
• Broj okretaja: 50 RPM
• Veličina otvora: 88mm
• Snaga motora: 200W
• Dimenzije: 260 * 183 * 515mm
• Težina: 9.1kg
• Kapacitet izrade: cca 40l soka na sat
• Vrijeme korištenja: bez ograničenja (24h/dan)
• Materijali u dodiru sa sokom: Ultem, Tritan, SS, sve BPA free

• U kompletu dobivate i dodatni gornji komplet za još lakšu izradu sokova (bubanj, sito, čistač sita, vijak, poklopac).

Kuvings CHEF sokovnik za hladno prešanje nudi vam više soka sa poboljšanim vijkom i finim sitom.

Uživajte u savršenom okusu i svim punovrijednim sastojcima.

 

Patentiran je  za polako tiještenje namirnica, tako da ovaj  sokovnik na hladno prešanje polako preša i cijedi sastojke za razliku od klasičnih uređaja koji ih sijeku na velikom broju okretaja. Kuvings CHEF sokovnik preša još više soka uz posebno dizajnirani vijak, linearni bubanj i fino sito, a uz smanjenu količinu pulpe.

 • 1. Svjetski br. 1 među sokovnicima za hladno prešanje sa velikim otvorom
 • 2. Jedinstveni sustav izrade soka
 • 3.  Princip hladnog prešanja
 • 4.  Iznimno veliki otvor 8.8 cm za ubacivanje namirnica
 • 5.  Baza motora obložena  nehrđajućim čelikom sa posebnim zaštitnim slojem ED
 • 6.  Industrijski motor 200W bez mogućnosti pregrijavanja (24h kontinuirano)
 • 7.  Izuzetno tih rad motora
 • 8.  Učinkovit planetarni reduktor omogućava cijeđenje najtvrđih namirnica s lakoćom
 • 10. Premium dizajn
 • 11. Čepić na izlazu za sok posebno dizajniran za profesionalnu upotrebu
 • 12. Lako i brzo sastavljanje i čišćenje cijelog uređaja

Brzina izrade soka: ovisno o namirnici, naranča i tvrda jabuka do 40l/sat

Namjena: hoteli, juice barovi, restorani, proizvodnja svježih sokova

Uživajte u cjelovitim okusima i punim nutritivnim vrijednostima svake namirnice!

 

 

 

 

 

2. SOKOVNIK VERVITA PRO

 

Napomena za vlasnike juice barova koji uporno ostaju pri jeftinim centrifugalnim sokovnicima i mjesečno bacaju vreće nedovoljno iskorištenog mokrog otpada skupog voća u smeće, a da ni ne znaju koliko imaju nezadovoljnih mušterija koji neće ponoviti narudžbu lošeg centrifugiranog soka...  cijenjeni vlasnici, ne dižite cijene i digitron u ruke i izračunajte veću zaradu ako je iskoristivost sokovnika na hladno prešanje prosječno 20% veća, cijeđenje brže, recepata više, a time i angažiranost konobara za izradu soka upola manja, a stalnih mušterija koje piju odličan sok bar 2-3 puta više!!!  

 

Svi mi koji redovito pijemo hladno prešane sokove i znamo taj okus a dođemo u juice bar koji ima centrifugu, često ćemo radije popiti kavu i vodu nego loš centrifugirani sok, jer naše nepce od soka očekuje samo najbolje.   U juice baru imati centrifugalni sokovnik je isto kao i u caffe baru imati loš aparat za kavu... forma postoji no ako je sadržaj loš mušterije su nezadovoljne i u lokal će ponovo dolaziti samo radi drugih razloga, ali nikad radi dobrog soka.  Sa hladno prešanim sokovima na VerVita PRO sokovnik, vaše mušterije ne da će biti zadovoljne, nego prezadovoljne jer će sok uvijek mirišati i kušati na još i ponovo i u lokal će se dolaziti uvijek i ponovo na okrepu svježim vitaminskim bombama! 

Kapacitet izrade: cca 10 litara soka / 30min

Vrijeme rada: kontinuirano 30min

Možda VerVita PRO ne izgleda na prvi pogled kao tipičan sokovnik za ugostiteljstvo, ali nema ni tipičnu cijenu velikog metalnog profesionalnog centrifugalnog sokovnika od 2000€.  Na dobroj lokaciji i uz dobru reklamu isplatit će svoju razumnu cijenu manju od 500€ za par tjedana.  Nedavno smo snimili brzinski test VerVita PRO u kom smo za 2 minute iscijedili pune 3 litre soka pola naranča pola ananas, sve kako bi video snimkom (uskoro na našem you tube kanalu) demantirali tvrdnje nekih ugostitelja (onih koji nemaju VerVita PRO i imaju centrifugu ili citrusetu) kako je taj naš "mali" sokovnik prespor za njihov lokal.

Mehanizam samočišćenja - nakon korištenja kroz sokovnik pustite oko 1l vode dok još radi te ga ugasite. Tako može stajati do idućeg korištenja. Nije ga potrebno prati nakon svake izrade soka!

Navodimo jedan običan ničim poseban dnevni primjer iz našeg života... odlazak jednog jutra dana pola našeg osoblja u dnevnu opskrbu u elitni shopping centar u Zg, gdje smo nakon kupovine sjeli u ugledni lokal na terasu na sok i zasluženu pauzu i čašicu razgovora.  Na zidu velika reklama za cijeđeni sok... na stolu šareni letak za sokove... i ajde da kad smo već tu da vidimo kako to drugi rade sok...  Dakle... naručeni sok od ananasa jabuke i naranče (dobiven na jeftinu centrifugu) bio je totalno razočaranje... boja soka je bila oksidirano siva od jabuke, sive pjene je bilo 2cm i nije nestala niti nakon miješanja slamkom, previše leda za ukupno (s ledom) 2dl skupog soka, a ananas je imao umjetnu okusnu notu "šećerno slatkog sirupa iz ananas konzerve".   Naše izvježbano nepce doživjelo je totalno razočaranje... i emotivnu prevaru radi koje u taj lokal ubuduće sigurno nećemo sjesti radi soka, ali niti radi neke buduće kave koja im je vjerojatno OK... jer kako smo sa cijeđenim sokom bili potpuno razočarani - prvi naš dojam ujedno je jednoglasno bio i naš zadnji dojam u tom lokalu.

Iz dana u dan sve je veći broj sokoljubaca koji iskustveno znaju što je dobar sok, i takve goste ugostitelji mogu pridobiti samo i jedino sokovima dobivenim hladim prešanjem.  Nikako drugačije. 

Hladno prešani sokovi u usporedbi sa cijeđenim sokovima na običnu centrifugu isto su ono što je izvorno vrhunsko vino s geografskim porijeklom prema onom što se nekad zvalo zagorski delanec (kiseliš). Jednostavno neusporedivo... pouka svima nama kad bivamo obični gosti u lokalima i poželimo popiti sok... tražimo isključivo hladno prešane sokove od konobara pa makar on pojma nemao što to znači, prigovarajmo na račun pjene ako je ima, prigovarajmo na otužnu boju iz centrifuge, prigovarajmo na vodenasti sok, na račun previše leda a premalo soka, tražimo samo najbolje i budimo dosadni i uporni sve dok se nešto ne promijeni u ponudi našeg omiljelog lokala (ili promijenimo lokal) jer samo tako ćemo najbolje jednom i dobiti u naše čaše! 

 

Potražnja rađa ponudu... za 5 godina... do 2020 na svakom uglu će neko negdje prodavati sok dobiven hladnim prešanjem... do 2020 centrifuge će izumrijeti jer će voće postati preskupo da bi se olako uništavalo u jeftinim centrifugama koje će se tada dijeliti gratis pri kupnji 20-tak kila voća.  Iza te tvrdnje u potpunosti stojimo.  Kad smo pokrenuli VerVitu 2009 i doveli prve sokovnike za hladno prešanje u Hrvatsku, sok se cijedio na citrusetu tek u svakom dvadesetom lokalu i to samo od naranče, a za hladno prešanje nije se ni znalo što je to.  Danas... 2014... nakon samo 5 godina barem svaki drugi lokal cijedi pretežno naranču na citrusetu, mnogi lokali su proširili ponudu na ostalo voće i povrće i cijede na centrifugu ali bez prevelikog uspjeha proširene ponude (radi centrifuge), dok hladno prešanje postaje standard kvalitete.  Još uvijek rijetki lokali se educiraju, specijaliziraju, shvatili su gradivo sokova i uočili trendove hladnog prešanja sokova.  Ti lokali danas u  2014 prodaju na stotine velikih porcija soka svakodnevno pretežno stalnim nasmijanim gostima koji opet dovode svoje novo društvo na odlične sokove i time promet tih lokala nezaustavljivo raste iz godine u godinu... treba li reći da ti lokali rabe isključivo sokovnike na hladno prešanje???  Jeste li dohvatili poantu???  Nije pitanje hoće li, nego je samo pitanje kada će hladno prešani sok postati "MUST HAVE" za svaki lokal baš kao što je to danas npr. dobra kava.  Tada će centrifugalni sokovnici  postati smiješno zastarjeli baš kao što su nam danas čudni i smiješni oni "debeli" katodni televizori sa odvojenim digitalnim prijemnicima koji su nam prije nepunih 8 godina bili skoro pa jedini ekrani koje smo tada gledali...

Garancija za komercijalnu upotrebu: 1 godina na cijeli uređaj (mogućnost produljenja garancije na motor do 3 godine uz obavljen redovan godišnji servis).

Uz naše dugogodišnje iskustvo sa sokovnicima letvica za ono što sokovnik i sok mogu biti postavljena je vrlo visoko u 2014.   Hrvatska je bila među prvim zemljama u EU koja je ovaj model Kuvings sokovnika B6000, kod nas nazvanog VerVita PRO sokovnik imala u ponudi.  Postavili smo u 2014 potpuno novi standard vrhunskog uređaja primjerenog i za kućnu i za profesionalnu upotrebu.  Za obitelj izvor zdravlja, za ugostitelje magnet za goste (izvor zarade).  Može li bolje od VerVita PRO?  Naravno da može, ali ne danas i ne sutra, jer danas i sutra bolji sokovnik od VerVita PRO nije moguće naći...  Ali u nekom prekosutra, kad korejanci ono što je danas najbolje naprave i još boljim, prvi ćemo za vas unaprijediti našu ponudu sokovnika.

VerVita potpisuje samo najbolje!

 

 

 

 

3. BLENDER VERVITA OMNIBLEND V

 

Najpovoljniji i najtiši profesionalni blender na tržištu! Za sve vas profesionalce kojima je blender važan alat u kuhinji/na poslu, za sve one koji obožavaju kuhanje bez kuhanja, za one kojima su zeleni napitci osnov zdravlja predstavljamo VerVita JTC Omniblend V blender, uređaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja!

 

SNAGA I BRZINA

Snagom od 950 W i velikom brzinom blenda i usitnjava sve, pa i najtvrđe namirnice

IZDRŽLJIVOST

Robustan dizajn garantira trajnost blendera i u zahtjevnim uvjetima rada. Traje višestruko duže od običnih blendera.

SVESTRANOST

Tri brzine za sve načine usitnjavanja voća i povrća, svježeg ili zamrznutog, leda ili tvrdih sjemenki, mljevenje žitarica (i rogača) u brašno.

AUTOMATSKI RAD

Jednostavno pokretanje i automatsko isključivanje uz zvučni signal na kraju ciklusa... tolika snaga uz samo jedan dodir.  Nezamjenjiva opcija u komercijalnoj upotrebi gdje se rade i stotine ciklusa dnevno!

 

Jedini je blender sa 3 godine garancije za komercijalnu upotrebu!

 

UVJETI GARANCIJE:

Garancija 3 godine na motor i upravljačku elektroniku, dosjed noža na bazi, i sve ostale električne i mehaničke dijelove na bazi blendera.

Garancija pokriva tvorničke defekte na novoj posudi blendera i nožu koji nisu uzrokovani istrošenošću.
Garancija ne uključuje kvar ležaja na sklopu nož/ležaj koji se smatra potrošnim dijelom.
Sklop nož/ležaj smatra se osnovnim i najčešćim potrošnim materijalom sa očekivanim rokom trajanja od:

 • 3-7 godina - povremena kućna upotreba 1-2 puta tjedno
 • 2-3 godine - redovna upotreba 1x dnevno ciklus 60 sekundi pravilno održavanje
 • 1 godina - upotreba 2-3 puta dnevno ciklus 90 sekundi pravilno održavanje
 • 3-6 mjeseci - profesionalna upotreba u juice barovima sa od 20 pa do 100 i više ciklusa dnevno bez obzira na održavanje

Cijena sklopa nož/ležaj je 300kn. Slanje blendera ili posude u servis nije potrebno, novi komplet nož/ležaj samostalno se i lako montira na posudu umjesto dotrajalog - šaljemo poštom.  Ako ste u mogućnosti doći do nas, zamjena je gotova za par minuta, usluga zamjene se ne naplaćuje.

Garancija također ne ukljucuje: zamućivanje posude od inače prozirne (kad je nova) BPA-free nesalomljive plastike, ogrebotine i oštećenja na posudi i ostale estetske promjene na posudi i uređaju uzrokovane dugotrajnim korištenjem i pranjem. Preporučamo da kod 2, 3 ili 4 zamjene noža, nakon par godina, umjesto slijedećeg noža nabavite kompletnu novu posudu sa poklopcem.

Garancija ne pokriva kvarove uzrokovane nepravilnim korištenjem uređaja, mehanička oštećenja od pada, električne kvarove radi potapanja baze u vodu, ili udara munje.

POSUDE... kvadratna 1.5 l  ili okrugla 2 l? 

Kvadratna posuda (BPA free) koja i dolazi u kutiji sa blenderom ima jednostavniji poklopac, lakša je i brža pri rukovanju i čišćenju, lakše se s dna posude pokupe kreme i namazi, nije potrebno dodatno usitniti veće komade namirnica jer sve s lakoćom povuče u vrtlog noževa  - naš je izbor s kojim nećete pogriješiti.

Veća, viša, okrugla posuda od 2 l (BPA free) može se dodatno kupiti po cijeni od 700,00 kn. Okrugla posuda pogodnija je za usitnjavanje žita, lana, kave i sličnih suhih zrnatih namirnica, što se u praksi ipak rijetko koristi.  Preporučamo da ju nabavite samo ako često pripremate više od 1 litre napitka odjednom (to je jedini pravi razlog za kupovinu ove veće posude).  Set nož/ležaj je identičan u obje posude.  Ako želite blender dobiti sa tom većom posudom umjesto sa standardnom kvadratnom, to trebate posebno napomenuti i tražiti kod narudžbe.  Cijena za blender u tom slučaju je ista, bez obzira na to koja je posuda u pakiranju.

ODRŽAVANJE

Odmah po završetku rada, istočite napitak u čaše ili stakleni vrč.  Isperite posudu toplom vodom, natočite 0.5 l vode sa par kapi deterdženta za suđe, stavite na blender i uključite na 5-10 sekundi.  Dobro isperite pjenu, okrenite posudu da se osuši.  Pranje posude odozdo gdje je ležaj, nije potrebno.  Pranjem odmah nakon korištenja posuda će puno duže ostati kao nova.  Ostavljanjem napitka ili vode u posudi duže vrijeme skraćuje se vijek trajanja ležaja, a posuda i noževi će uhvatiti naslage boje/kamenca.

TRAJNOST

Blender VerVita Omniblend V konstruiran je da u tropskim uvjetima (da, popularan je i širom Indonezije po ljetovalištima) nadživi najmanje 10 posuda ili 30 noževa.  U takvoj tropskoj intenzivnoj upotrebi juice barova mali kućni blenderi ne bi izdržali niti jedan tjedan.  Snažna ventilacija čuva motor Omniblenda hladnim bez obzira na opterećenje i broj uzastopnih ciklusa, što garantira dugovječnost motora bez poznatog mirisa paljevine koji označava početak kraja svakog malog kućnog blendera.

SERVIS

Nama je stalo da se što više vrte svi Omniblend blenderi koje smo prodali, sve do zadnjeg, svakodnevno, i to najmanje 7 godina.   Ako ste osobno donijeli blender u naš servis, u 99% slučajeva to je tek na zamjenu noža.  U rijetkom slučaju kvara baze s motorom, dobivate zamjensku bazu na dan-dva koliko traje popravak.  U 5 godine prodaje Omniblend blendera, ukupan postotak kvarova baze je oko 0,3%, što je u svijetu profesionalnih blendera izniman rezultat.   Za korisnike van Zagreba i bez mogućnosti osobnog dolaska na servis, po prijavi kvara i točnom utvrđivanju kvara baze možemo poslati zamjensku ispravnu bazu dostavnom službom a kurir će preuzeti neispravnu... opcija koju još nismo imali potrebe upotrijebiti.

KOMERCIJALNA UPOTREBA
Preporučamo da se konzultirate sa nama kako bi vam pomogli kod odabira opreme.  Najvažnije je uvijek imati ispravnih dodatnih posuda i rezervnih noževa.  Trenutno najmanje 30-tak ugostiteljskih objekata u HR i BiH  "vozi" na Omniblend, i svi kod nas imaju prioritetnu podršku kako njihova proizvodnja napitaka ni u jednom trenu ne bi stala.

 

TRIK ZLATA VRIJEDAN!

Za zelene kašaste sokove, prvo se blenda ciklus 35 sekundi sa punom količinom vode i svim čvrstim i žilavim namirnicama iz recepta (zelenje, đumbir, limun...).  To potpuno emulzifira zelenje, koštice limuna, vlakna đumbira.  Kad je ciklus gotov, dodamo preostale mekane namirnice iz recepta:  jabuku, krušku, bananu, poklopimo i blendamo slijedećih 35 sekundi.  Na taj način blender se "posveti" samo zelenju prvih 35 sekundi, i usitni ga daleko bolje nego ako sve zajedno natrpamo u posudu odjednom.  Ovakva dva ciklusa po 35 sekundi više usitne zelenje, nego jedan ciklus od 90" sa svim namirnicama odjednom.  Zelenoljupci, probajte ovako, i vidjet ćete iste rezultate kao da ste radili u nekom bitno skupljem blenderu!

 

 

 

KUPNJA BEZ RIZIKA - TEST KVALITETE - ISPROBAJTE BLENDER PRIJE KUPOVINE!

Ništa lakše... donesite vlastite namirnice vašeg omiljelog recepta na prodajno mjesto - showroom - koja ima testni blender, i isprobajte ga kako radi. Mnogi su već probali, i sada zadovoljno blendaju kod kuće.
U iznimnim slučajevima, ako niste zadovoljni kvalitetom blendanja i lakoćom korištenja, ako mislite da za sličan novac možete jednostavnije kupiti bolji profesionalni blender u Hrvatskoj, vratite blender na prodajno mjesto gdje ste ga kupili i dobit ćete povrat novca na vaš račun. (vrijedi 15 dana od dana kupnje samo za plaćanje gotovinom/virmanom, u neoštećenoj ambalaži s računom, eventualne troškove poštarine snosi kupac).

 

 

 

 

4. BLENDER VERVITA SUPERBLEND

 

Slušajući želje i potrebe naših najzahtjevnijih kupaca, predstavljamo blender koji će s lakoćom usitniti sve vaše nedoumice oko izbora blendera za vašu sirovu i zelenu kuhinju!

 • • Deklarirana snage je trajnih 1500W, bez problema ide i do kratkotrajnih 2000W (vidljivo na display-u)
 • • U 15 sekundi bolji rezultat blendanja nego prosječan kućni blender za 2 minute.
 • • Za 45 sekundi najžilavije zelenje sa dodanim sjemenkama lana i košticama jabuke i par badema postaje potpuno glatki napitak bez ijedne mrvice pod jezikom
 • • Posebni valoviti noževi za usitnjavanje zelenja (a i svega ostaloga)
 • • Pokreće se laganim pritiskom na jedan gumb… svi ostali su pretežno nepotrebni... Touch&Go
 • • Automatski mijenja brzinu tokom rada za maksimalan učinak, isključuje se sam
 • • Max. brzina 38.000 okretaja u minuti
 • • Ima veliku posudu 2 litre 
 • •Štap je nepotreban za smoothije, koristi se samo za namaze
 • • Može dužim radom 3-6 minuta s lakoćom ugrijati juhu do vrenja... probali smo to eto zato jer se može probati.  Zaključak je jednoglasan, to je energetski najneefikasniji, nama najbesmisleniji i zasigurno najbučniji način grijanja juhe koji smo igdje vidjeli i čuli, to je kao da upalimo auto i turiranjem hladnog motora gas do daske u mjestu zagrijavamo motor na radnu temperaturu !
 • • U prodaji dodatna mala posuda 0.5 litara idealna za suho blendanje i namaze, a lako posluži i za manju količinu zelenog soka
 • • Na čitkom LCD ekranu prikazuje ukupan broj ciklusa i minuta rada, te prikazuje trenutnu snagu blendanja u W

Profesionalne je i robusne izvedbe s 2 godine garancije na motor za komercijalnu upotrebu

 

Zašto smo ovaj blender nazvali SuperBlend?

Zato što svojim performansama, sirovom snagom, rezervom snage, naprednim 3D wave dizajnom oštrica, s lakoćom nadmašuje najpoznatije američke marke.  U vrlo zahtjevnom testu blendanja bundeve SuperBlend jedini odradi test sa posudom 2 litre punom do vrha, a bez upotrebe štapa tzv. guralice, i samo uz lagani dodir "Touch&Go" u 40 sekundi.  Svi ostali blenderi u testu, pa i oni najpoznatiji imenom, zahtijevaju stalno tipkanje po komandama i punjenje oko 1 litre a da bi odradili ovaj zahtjevan zadatak.  Link na YouTube filmić sa testom blendera:

 

 

 

Zato što je za tipičan smoothie u juice baru potrebno samo 15 sekundi i jedan dodir na Touch&Go !  A hlađenje je toliko dobro izvedeno da s lakoćom u juice baru može odraditi par stotina ciklusa dnevno bez zagrijavanja uređaja, a kamoli pregrijavanja...  što osigurava dugovječnost uređaja i u najtežim uvjetima rada.

Zato što zeleni sok napravljen na SuperBlendu, pa makar bio i od najžilavije koprive, raštike ili mlade pšenice, biva nakon 45 sekundi toliko gladak i industrijski kremast baš kao da je kupovni tekući jogurt.  Zeleno je ono što jeftine "kućne" blendere ubije tako da rijetki dočekaju 12 mjeseci staža pri čemu su sokovi iz tih "kućnih" blendera grudičasto-kašasti i okusno loši.   To isto super zelenje za SuperBlend je super lagan zadatak na kojem niti ne koristi svoju punu snagu (tek 1200-1400W), a sokovi imaju super okus, najbolji u blendera koji smo probali.

 

Ako pronađete zamjerku na snagu, učinak blendanja, lakoću korištenja blendera, ako ne blenda najglatkije zelene sokove koje ste ikad probali, ili ako imate bilo kakav problem s pouzdanošću, u roku od 30 dana možete ga u orginalnoj ambalaži vratiti uz potpuni povrat novca uz adekvatno obrazloženje nezadovoljstva uređajem.

Priznajemo baš svaki razlog vraćanja osim neizbježne glasnoće uređaja i povećih dimenzija (š=22, v=52cm)

 

 

 

5. ELEKTRIČNA GULILICA

 

 Praktična električna gulilica u trenu će oguliti voće i povrće u 1 ili 2 sloja:

 
         
 
 

Dostupna samostalno ili i u kombinaciji sa sokovnikom VerVita PRO ili VerVita PRO Chef